VM i mobilbransjen

Så er det igang igjen i «The mobile capital of the world». Hvert år i slutten av februar tar Barcelona imot alt som kan krabbe og gå innenfor det utvidede mobilbegrepet med Mobile World Congress.

Etter å ha landet på terminal 2 og en hasardiøs bussreise til terminal 1 møtes en fast track for å få akkrediteringen. Fast track her er vel også blitt et utvidet begrep. Det minnet mer om innreisekontrollen i Bangkok etter at to jumboer har landet.

Restaurantene er overbefolket til langt på natt, overnatting er dyr og vanskelig å få tak i, men drosjer er det heldigvis nok av bare du finner ut hvor du og de er (takk Google Maps).

Sånn blir det på en av de mange stedene her på jord det er like viktig å bli sett som å se. Da tiltrekkes utrolig mye folk.

Så får vi hive oss ut i utstillingsområde som i år forøvrig er ny. Den er både større bedre og penere enn tidligere.

Med et utvalg av dresskledde selgere og ikke så dresskledde utviklere og journalister skal vi mingle og få oversikt over hva som skjer. Det store scoopet kommer nok ikke. Det er ikke til å komme fra at nettverksbyggingen står i sentrum på kongressen.

Så får vi se hva slags smågodt  den internasjonale mobilbransjen har å by på i år og at kongressen etterhvert kan avsluttes med de velvalgte ord; – The best Mobile World Congress ever.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com