Android-basert alt-i-ett-skjerm

Acer lanserte selskapets første Android-baserte alt-i-ett-skjerm på Mobile World Congress i Barcelona. Denne er utviklet for bedrifter som ser etter en berøringsfølsom informasjons- og interaksjonsløsning.

Acer Smart Display DA220HQL redefinerer hva en skjerm kan gjøre og er smart fra innsiden og ut: Full-HD, et rikt brukergrensesnitt og nettsurfing med nettbrettfølelse, uavhengig av en PC.

Via fingertuppene får du en strålende skjermopplevelse. Multi-bruk, multi-modus, multi-sync, 21,5 tommer, full-HD med optisk to-punkts multi-touch, dual-core 1GHz prosessor, 8GB lagringskapasitet og kamera med 1,2 MP er noen stikkord.

Kjekk for bruk på sosiale medier
Ditt «sosiale media liv» er kun et trykk unna: Skype, Messenger, Google+, YouTube, Talk, Search, Maps og tusenvis av applikasjoner er tilgjengelig via Google Play.

Grensesnittet Acer Ring forenkler multi-tasking og gir rask og enkel tilgang til skjermapplikasjoner. Widgets gir rask og direkte tilgang til favorittinnhold. Dessuten, for å forbedre touch- og multitaskingopplevelsen ytterligere, gir Acer Ring enkel og rask tilgang til alle applikasjoner for alle skjermer, i tillegg til eksempelvis nettbilder og – artikler, kart og venner.

Opp i skyen
Instant-on innebærer at skjermen er operativ fra dvalemodus etter kun halvannet sekund.  Dette sammen med Google virtuelt tastatur og flerspråkfunksjonen XT9, gir en nettbrettfølelse i storskjermformat.

DA220HQL støtter også AcerCloud, en fildelings- og mediehåndteringsløsning hvor du kan laste ned, nyte og dele multimedia og datafiler på ulike enheter.

Acer Cloud forenkler håndteringen av digitale eiendeler på kryss av enheter, uavhengig av plattform. I tillegg er Acer Cloud gratis på nye Acer-produkter.

Fungerer som monitor
For økt funksjonalitet og produktivitet har Acer DA220HQL flere tilkoblingsmuligheter, eksempelvis tre USB-innganger, microSD-kort, Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n og Bluetooth, i tillegg til HDMI for tilkobling til notebook eller nettbrett for ytterligere skjermvisning.

Fakta

  • Acer DA220HQL har ultra-tynn profil med sølvfargede høyttalerinnfatning og en størrelse på 21,5 tommer.
  • Tiltevinkelen på 20 til 75 grader forbedrer berøringsopplevelsen, mens synsvinkelen på 178 grader lar deg se strålende farger fra alle vinkler.
  • En kontrastratio på 100,000,00:1 innebærer at du kan nyte innholdet på skjermen i både lyse og mørke omgivelser.
  • Acer DA220HQL er tilgjengelig i salg medio mars til en veiledende utsalgspris på 2889 kroner inkl. mva.

En kommentar om “Android-basert alt-i-ett-skjerm

  1. Kan faktisk være spennende, spesielt om den kjører HStouch. 🙂

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com