Bipper-Silje får Hollywood-hjelp

Kona til den kjente skuespilleren Will Smith, Jada Pinkett Smith, investerer nå i Bipper for å ta bSafe ut på det internasjonale markedet. Bipper-gründer Silje Vallestad får dermed drahjelp fra Hollywood.

Trygghetsappen bSafe brukes allerede av over 200.000 norske damer. Nå har den fanget interesse i Hollywood.

– bSafe er en fantastisk app som alle jenter og kvinner bør ha, sier Jada Pinkett Smith.

Datteren Willow oppdaget bSafe
Jada som lenge har jobbet for å fremme rettigheter for ofre av menneskehandel, oppdaget bSafe da datteren Willow startet å bruke bSafe høsten 2012.

Hun så kjapt betydningen bSafe kunne ha, ikke bare for å holde unge mennesker trygge, men også eldre.

– bSafe er en super trygghetstjeneste som enkelt kan tas i bruk av alle. Å kombinere funksjonene i mobiltelefonen på den måten gjør at personer både kan be om hjelp, gi viktig informasjon om lokasjon og sikre bevis gjennom videoopptak. Alle har bruk for en tjeneste som denne, sier Jada Pink Smith.

Smith ringte Bipper
Høsten 2012 fikk Bipper gründer Silje Vallestad en telefon fra Hollywood. Silje hadde noen måneder tidligere flyttet til USA med familien for å etablere selskapet der, og telefonsamtalen kom helt uventet.

– Å bli oppringt med beskjed om at en av verdens mest kjente familier nå bruker et av produktene dine og ønsker å jobbe med deg er helt fantastisk. Uvirkelig, men fantastisk, sier Silje.

Ukjent størrelse på investeringen
Noen uker senere befant Vallestad seg hjemme hos familien Smith på et lunch arrangement med Michelle Obama. Ikke lenge deretter begynte planleggingen av hvordan Bipper sine trygghetsprodukter bSafe og MobileKids skal lanseres på det amerikanske markedet.

Nå har Jada Pinkett Smith investert i Bipper.

Bipper vil ikke fortelle hvor mye penger fru Smith har investert.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com