Nytt Android-nettbrett fra HP

Under Mobile World Congress i Barcelona lanserte HP sin nye HP Slate7, et rimelig Android 4.1 (Jelly Bean) nettbrett med enkel tilgang til Google Mobile services.

Med en skjerm på 7 tommer og en vekt på 368 gram er HP Slate7 et perfekt nettbrett i rustfritt stål med svart, grå eller rød bakside.

Det er også bransjens første nettbrett som tilbyr BeatsAudio for å gi brukeren den beste lydopplevelsen.

HP Slate7 tilbyr tjenester som Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive og Google+ Hangouts for videosamtaler med flere personer, samt tilgang til applikasjoner og digitalt innhold gjennom Google Play.

Startet Mobility Global Business Unit
– For å møte den økende interessen for nettbrett blant forbrukere og bedrifter, vil HP tilby en rekke formater og utnytte ulike operativsystem. Vår nye Android HP Slate7 gjør sitt inntog på forbrukermarkedet, mens vår bedriftstilpassede HP ElitePad med Windows 8 er perfekt for bedrifter og myndigheter, sier Staffan Sjöberg, produktsjef for forbuker-PC i HP Norge.

HPs nettbrett slutter seg til bedriftens nystartede Mobility Global Business Unit, som startet opp i september i fjor med Alberto Torres som Senior Vice President.

Rask og responsiv
En ARM Dual Core Cortex-A9 1.6 GHz prosessor gjør HP Slate7 rask og responsiv. Integrert trådløst nettverk gir brukeren tilgang til e-post, internett og nøkkelapplikasjoner.

Field Fringe Switching (HFFS) panelet gir en bred visningsvinkel og gjør det enkelt å lese dokumenter, spille spill, se på bilder og video, til og med utendørs.

HP Slate7 har et 3-megapixel kamera på baksiden og et VGA kamera for videosamtaler, video og foto på fremsiden.

Lett å printe
Med HP ePrint-applikasjonen kan brukeren enkelt skrive ut så vel hjemme som farten og en eksklusiv utskriftsfunksjon gjør det mulig å skrive ut direkte fra de fleste applikasjoner.

En micro-USB-port gjør det enkelt å flytte filer og det finnes ytterligere applikasjoner fra HP som spenner fra eksklusive spill til produktive verktøy.

Fakta

  • HP Slate7 vil være tilgjengelig i utvalgte land i Europa, Midtøsten og Afrika fra mai med en startpris på ca 149.00 euro.
  • Tilgjengeligheten i Norge er anslått til å være i sommermånedene. Prisen er foreløpig ikke bestemt

En kommentar om “Nytt Android-nettbrett fra HP

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com