Lag bedre bilder på smarttelefoner

Adobe kommer med Photoshop Touch app for iPhone, iPod Touch og Android-telefoner. Appen gjør det mulig å redigere bilder med en lang rekke funksjoner.

Medlemmer av Adobe Creative Cloud kan gratis autosynkronisere bilder på totalt 2 GB og deretter senere redigere videre fra andre enheter.

Nå kan fotoentusiaster med den nye Photoshop Touch appen redigere bilder i samme øyeblikk de tar dem med sin smarttelefon.

Opptil 12 megapiksler
De kan redigere bilder på opptil 12 megapiksler med layers, kombinere flere bilder med den intuitive Scribble Selection-funksjonen og finjustere med Refine Edge Tool.

Dette innebærer at man ikke lenger må finne frem PC eller nettbrett for å kunne få redigere bilder med Photoshop-funksjoner.

Rett opp i skyen
– Smarttelefonen blir i økende grad brukt som folks primærkamera, siden den alltid er for hånden. Med nye Photoshop Touch for telefoner kan man redigere bildene direkte, lagre dem via Adobe Creative Cloud og fortsette å bearbeide dem på PC eller nettbrett, sier Mariah Anden, nordisk markedsføringsansvarlig for Digital Media hos Adobe.

Rediger mobilbildene med layers
Med Photoshop Touch kan du redigere bilder med Photoshop-funksjoner som for eksempel layers, markeringsverktøy og filtre, samt tone- og fargejusteringer.

Samtidig åpnes det for uendelige muligheter med blant annet maleeffekter og muligheten til enkelt å legge til grafikk og tekst.

Fakta

  • Adobe Photoshop Touch for telefoner kan lastes ned via iTunes Store og Google Play for cirke 35 kroner.
  • iOS-enheter kan være iOS 5, iPhone 4S eller iPod Touch (5. generasjon).
  • Smarttelefoner med Android må ha Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere versjoner.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com