LG på hugget med ny mobilserie

På Mobile World Congress i Barcelona viste LG fram oppfølgeren til den populære Optimus L-serien. LG Optimus L Series II har et rent design og leveres med en rekke nye funksjoner.

LG Optimus L Series II er utviklet med utgangspunkt i de tidligere modellene, som solgte mer enn ti millioner eksemplarer på verdensbasis i løpet av de ti første salgsmånedene.

Utformingen av den første L-serien er tatt et skritt videre med Optimus L Series II – en fleksibel formfaktor, laserskåret disposisjon, glinsende bakside og smart LED-belysning rundt hjem-knappen.

Innledningsvis lanseres de tre modellene LG Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II i Optimus L-Series II.

Tror serien vil bli populær
– LG har sterke tradisjoner innen industridesign og det beviser vi enda en gang med Optimus L Series II. Gjennom å bygge på L-seriens sofistikerte design og innføre ytterligere premium-funksjoner, forventer vi at oppfølgeren blir like populær, sier Christopher Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Bra sikkerhetsfunksjoner
Brukeropplevelsen er prioritert for LG. Eksempel på nyttige funksjoner er QuickMemo, Quickbutton og Safety Care.

Med Quick Memo kan du enkelt lage skjermbilder og dele håndskrevne notater, mens Quickbutton gjør det mulig å tilpasse en knapp som snarvei for valgfrie apper som kamera, nettleser, musikkspiller eller Quick Memo.

Safety Care gir tre alternativer – Emergency Call Forwarding, Phone Non-Usage Notice og My Loaction Notice – som kan konfigureres til å kontakte en ønsket kontaktperson i en nødsituasjon.

I tillegg er modellene i den nye serien blant annet utstyrt med en høyoppløselig IPS skjerm og et batteri med ekstra stor kapasitet.

Fakta

  • Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II forventes å være tilgjengelig i Norge i løpet av andre kvartal 2013 i fargene hvit og svart.
  • Priser vil bli annonsert nærmere lanseringstidspunktet.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com