Mobilekspert til Knowit

Ståle Raknes (41) returnerer til konsulentbransjen og Knowit etter fem år som seniorutvikler og avdelingsleder for Amedia Utvikling i Bergen. Han vil ha fokus på mobile løsninger.

I A-pressen har han vært sentral i utviklingen av A-pressens nett- og mobilaviser de siste årene, i tillegg til å være leder for selskapets utviklingsenhet i Bergen.

Ståle Raknes har lang fartstid i konsulentbransjen, spesielt knyttet opp mot mediesektoren.

Raknes har bakgrunn som designer og webutvikler.

Var med å bygge opp selskapet
Raknes var i 11 år svært sentral i oppbyggingen av den virksomheten han nå går tilbake til, et selskap som i dag er en spesialistenhet innenfor mobilutvikling i konsulentselskapet Knowit.

Etter et fem år i A-Pressen Interaktiv, nåværende Amedia Utvikling, returnerer han nå til gamle kolleger.

Fokus på mobile løsninger
– Verden har endret seg raskt de siste fem årene, og jeg er imponert over hvordan Knowit har klart å ta en solid posisjon på mobile plattformer. Jeg gleder meg til å vende tilbake, denne gangen med mobil som fokusområde, sier Ståle Raknes.

Knowit utvikler i dag mobile løsninger for kunder som TV 2, DNB, Norsk Tipping, Altibox, BankID, Vimond og Sparebank 1.

Nye impulser
– Med sin brede erfaring og kompetanse innenfor både medie- og kommunikasjonsbransjen vil Ståle tilføre nye impulser og kompetanse både internt og ut mot våre kunder, sier administrerende direktør Henrik Lie – Nielsen i Knowit Norge.

Foto: Pål Hof / KnowIt

Legg igjen en kommentar