Blir ny konsulentdirektør i Steria

McKinsey-mannen Thomas Nordås (41) tar trappene opp i Postgirobygget i Oslo og blir ny direktør Steria Consulting i Norge.

Han kommer til Steria fra McKinsey, der han var spesialist i blant annet offentlig sektor, virksomhetsstyring og organisasjonsutvikling.

Thomas Nordås tilbrakte ti år i Forsvaret før han i 2000 ble seniorkonsulent i Mercuri International.

Deretter gikk turen til Ernst & Young, der han over en seksårsperiode har innehatt ulike lederstillinger.

Må jobbe hardere
– Steria står sterkt i offentlig sektor, og her skal vi fortsette å satse, i tillegg til å vokse videre i blant annet olje- og gassbransjen og helsesektor. Samtidig er det viktig å ikke la suksess bli en hvilepute. Kunnskap er ferskvare, og vi må jobbe hardt for å komme i nye posisjoner, understreker den nye Consulting-direktøren.

Resultattrend
Han sier at det blir stadig vanligere at kunder er opptatt av IT-prosjekter som gir konkrete gevinster, ikke bare at de blir gjennomført innen rett tid, med riktig kvalitet og innenfor budsjett.

– Det krever at IT-konsulenten er en forretningspartner, som forstår utfordringene til kundene – og er i stand til å løse stadig mer kompliserte oppdrag og innføre robuste, enkle løsninger. Vi skal være ydmyke og lydhøre ovenfor kundene, samtidig som vi er en trygg og faglig dyktig sparringspartner, sier Nordås.

Foto: Johnny Syversen 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com