Bedre markedsverktøy for mobil

Adobe kommer med en rekke mobile oppdateringsmuligheter til samtlige markedsføringsverktøy innenfor Marketing Cloud. Analytics, Social og håndtering av annonser er bare noen av områdene som får mobile funksjoner.

I dag generer mobile enheter 25 prosent av alle data som Adobe analyserer.

Nylig introduserte Adobe nye markedsføringsfunksjoner til alle sine fem mobile løsninger innenfor Adobe Marketing Cloud, alle rettet mot virksomheter og markedsføringsselskaper.

Nå blir det enklere for markedsavdelinger å lage kampanjer til og for mobile enheter.

For eksempel kan du administrere markedsføringskampanjer via nettbrett, og automatisk sikre at innholdet tilpasses ulike plattformer.

 Skapt nye muligheter
– Mobile enheter utgjør nå 25 prosent av de enorme mengdene av dataanalyser vi samler inn hvert kvartal. Følgelig må markedsførere alltid inkludere mobile løsninger når det handler om å utvikle strategier, kampanjer og innhold. Det er derfor vi har skapt nye mobile markedsføringsmuligheter i vår Marketing Cloud , sier Malin Bodolla (bildet), nordisk markedsansvarlig for Adobe Digital Marketing.

Tiltak for mobile enheter
Adobe Social vil automatisk tilpasse innholdet mot de ulike enhetene og sørge for enhetlige kampanjer, hvilket sparer tid fordi men ikke trenger å utvikle egne tiltak for mobile enheter.

Lanseringen av de mobile funksjonene til Adobe Marketing Cloud skjer i forbindelse med Adobes US Summit, som i disse dager finner sted i Salt Lake City i USA.

Mobil analyse og optimalisering
Adobe Analytics gir også markedsavdelingen økt innsikt i kampanjer på mobile plattformer, og presenterer et bredt spekter av data om brukerens atferd og preferanser.

Takket være integrasjon mellom de ulike applikasjonene i Marketing Cloud kan Adobe Media Optimizer raskt integrere Analytics-data og bruke den til å tilpasse og optimalisere innhold basert på enheter og brukere.

Dette bidrar til å optimalisere kampanjenes mobile avkastning.

Fakta

  • De nye funksjonene i Adobe Analytics forventes å være tilgjengelig i andre kvartal i år.
  • Resten er tilgjengelig allerede nå.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com