Nå kan du få 4G på iPhone5

Telenor åpnet i helgen for lynrask 4G-surfing med iPhone 5, noe som gir ti ganger raskere datasurfing enn på vanlig mobilnett.

Svært mange nordmenn har skaffet seg 4G-produkter fra Apple, men så langt har de ikke kunnet benytte dem på 4G. I helge ble dette endret, når Telenor som eneste operatør i Norge har fått 4G-støtte på plass.

Mens andre mobilleverandører allerede gir støtte, kom Telenor på lørdag med nyheten om at hele dagens 4G-nett vil være oppgradert i løpet av året slik at brukere av iPhone 5, iPad 4 og iPad Mini også kan surfe lynraskt der de er.

Kalte det en merkedag

– Dagens raske utvikling av digitale tjenester stiller økte krav til mobilnettet, og med 4G har vi tatt et viktig steg mot økt kapasitet og høyere hastigheter. Med 4G fra Telenor ligger alt til rette for effektiv strømming eller nedlastning av film og musikk, bildedeling og videokonferanser når og hvor som helst. Og når vi nå etter godt samarbeid med Apple endelig har støtte for Apple-produkter, er det en merkedag i norsk mobilhistorie, sier Stein-Erik Vellan leder for Mobile i Telenor.

Fakta

 • For å få 4G på iPhone 5, må du laste ned siste versjon av Apples operativsystem.
 • I tillegg må du gå inn i «innstillinger» for å få en oppdatering som sikrer 4G-surf.
 • Du kan lære mer ved å besøke denne linken hos Apple

Disse kommune har 4G-støtte for Apples 4G-produkter

 • BYKLE
 • BÆRUM
 • HEMSEDAL
 • HOL
 • KRAGERØ
 • KRISTIANSAND
 • KVAM
 • LØRENSKOG
 • OPPDAL
 • OPPDAL
 • OSLO
 • RINGSAKER
 • RÆLINGEN
 • SIGDAL
 • SKEDSMO
 • TROMSØ
 • TRYSIL
 • ØYER

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com