Storkontrakt med data og tele

Datametrix har fått kontrakten med å knytte Ekornes-konsernet tettere sammen og effektivisere arbeidsprosesser med kommunikasjons- og samhandlingsløsninger. Avtalen er på over 20 millioner kroner.

Konrakten med Ekornes innebærer at Datametrix leverer infrastruktur som WAN (Nordic Connect) i Norden og internasjonalt sammen med samhandlingsapplikasjoner Lync og Trio.

Samhandlingsløsningen leveres som tjeneste, såkalt Hosted Lync og Hosted Trio.

Skal også drifte løsningen
I tillegg skal Datametrix drifte løsningen 24/7 de neste fem årene. Dette skjer i samarbeid med Telenor.

Totalverdien i den femårige avtalen er dermed over 20 millioner kroner for Datametrix.

Effektiviserer
Ekornes-produksjonen foregår i sju fabrikkanlegg, seks i Norge og ett i USA, mens produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper i utvalgte markeder. Samhandlingsløsningen vil i første omgang omfatte 800 brukere verden over, men kan enkelt skaleres opp i årene som kommer.

– Nå får Ekornes en moderne kommunikasjonsplattform med felles samhandlingsløsninger i hele verden. Dette gjør at de får knyttet folk og avdelinger tettere sammen, økt involvering av geografisk spredte ressurser og ikke minste forenkling og effektivisering av en del arbeidsprosesser, sier Patrik Fugelsnes, regionsleder i Datametrix Ålesund.

Prestisje
– Dette er en prestisjekontrakt for oss. Det er en global leveranse for en kjent norsk merkevare som har sett verdien i moderne samhandlingsløsninger for å utnytte ressursene bedre i konsernet. De løsninger og tjenester som leveres er samtidig innenfor det vi har definert som strategisk satsningsområder for oss. sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com