Galaxy S4 lansert i New York

Satt du ikke oppe natt til fredag for å få med deg lanseringen av Galaxy S4 ved Radio City Music Hall? Har får du en oppsummering av de viktigste egenskapene med Samsungs nye telefon.

Samsung Galaxy S4 har større skjerm og kraftigere batteri enn tidligere telefoner. Dette blir den første telefonen med full-HD skjerm, det vil si 1920×1080. Størrelsen på telefonen skal være lik som forrige modell, men skjermen går helt ut i kantene. Dermed er telefonen nå utstyrt med hele 5” AMOLED-skjerm.

Galaxy S4 skal i større grad kunne styres av bevegelser uten at brukeren trenger å berøre telefonen.  Ser du på en film og ser bort fra skjermen settes filmen midlertidig på pause. Websider og e-post ruller nedover når du vrir litt på håndleddet mens du ser på skjermen. Sveiper du hånden foran skjermen skal du kunne svare på samtaler eller skifte sang. Telefonen skal kunne lese bevegelser fra øyne, ansikt og hender.

Samsung forteller videre at det nå er enkelt å legge til lyd til bilder og ta opp lyd samtidig som du fotograferer. Annen funksjonalitet de fremhever er funksjoner for å dele musikk, bilder og spill med andre rundt deg uten WiFi eller nettverkssignal. Og så får du matdagbok og treningsdagbok som skal fungere sammen med ekstra tilbehør for å sikre at du får en bedre helse.

Dette er selvsagt en telefon vi kommer til å teste når den blir tilgjengelig til våren. Veiledende utsalgspris skal være 6 000 kroner.

FAKTA:

  • Skjerm: 5” full HD (1920×1080) super AMOLED, 441ppi, Gorilla Glass 3
  • Kamera bak: 13 megapiksler, autofokus
  • Kamera front: 2 megapiksler
  • Vekt: 130 gram
  • Mål: 136,6 x 69,8 x 7,9
  • Operativsystem: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • Prosessor: 1,9 GHz quad-core/1,6 GHz octa-core
  • Batteri: 2,600 mA
  • Lagring/minne: 16/32/64 GB, støtte for microSD på opp til 64GB, 2GB ram
  • Annet: NFC, Bluetooth 4.0, IR-LED

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com