TEST: iZettle trådløs kortleser

Mobile betalingsløsninger er spådd en lys fremtid. En av de få som du faktisk kan ta i bruk idag er svenske iZettle. Nå også med trådløs kortleser.

Vi har tidligere testet og skrevet endel om iZettle.

Du kan bruke iZettle som privatperson eller bedrift.

Som privatperson må du identifisere deg med en Facebook konto, og begynne å overføre penger fra venner og bekjente med din mobiltelefon eller nettbrett. Kjekt hvis du legger ut for kinobilletter, middag eller lignende.

Vandrende kassaapparat
Men det er bedriftsdelen sammen med ett nettbrett som virkelig er interessant. Via websidene til iZettle kan du lage deg et vareregister som så havner på nettbrettet som ikoner du kan velge, med illustrerende ikon du selv laster opp. Du kan også legge inn faste rabattsatser.

Kunden putter i kortet sitt i den trådløse adapteren og trykker inn pinkoden sin akkurat som en vanlig betalingsterminal. Når kunden har tastet sin pinkode vil han få en kvittering på epost.

Fra iZettle websidene kan du så hente ut alle regnskapsbilag du trenger for transaksjonene utført. Pengene kommer inn på din konto noen dager senere.

God batteritid
Den trådløse kortleseren er basert på bluetooth. Det er et ekstra sikkerhetssteg i forhold til andre bluetooth-enheter, men det er ganske lett å parre telefonen med kortleseren.

Kortleseren støtter både mangetstripe og chip, mens tidligere kortlesere fra iZettle kun har støttet chip. Battertiden på kortleseren er imponerende, den har vart i hele vår testperiode (en uke) uten å gå tom for strøm.

Konklusjon
iZettle har med denne kortleseren blitt enda bedre. Det virker mer sikkert og profesjonelt for kundene at man kan taste pin-koden sin fremfor å måtte signere på skjermen. Kortleseren koster kroner 490,- og det er den lett verdt skal du drive salg utenfor dine salgslokaler.

Skal du kun bruke iZettle privat til å gjøre opp regninger med venner så er det nok like greit å bruke iZettle uten kortleser, men skal du bruke iZettle i business så vil vi varmt anbefale denne trådløse kortleseren.
Terning_6_Mobizmag.no
Pluss 🙂

  • Gir kundene trygghet
  • Enkel å sette opp
  • God batteritid

Minus 🙁

  • Nok en dings å lade

5 kommentarer om “TEST: iZettle trådløs kortleser

  1. 480,00 NOK??? Det koste 990,00 NOK for kortleser.

  2. Jeg tror det var en kampanje/intro-pris når vi skrev denne artikkelen for et halvt år siden.

  3. Kan dette erstatte kasseapparat og kontantstrøm og det er godkjent av skattemyndighetene?

  4. Finner ingen plass å kjøpe trådløs leser, har dere en link?

  5. Har kjøpt meg ny telefon.Får ikke kontakt mellom kortleser og telefon.Bluetooth står på.

Legg igjen en kommentar