WiMP blir bedre på Android

Streaming-tjenesten WiMP har nylig lansert en ny versjon av sin Android-klient og den inneholder mange spennende nyheter og forbedringer.

WiMP er en musikktjeneste som gir deg ubegrenset tilgang til millioner av låter – og ferske musikktips, nyheter og inspirasjon til å prøve ut ny musikk.

Med siste versjon av WiMP har de adressert to behov relatert til offline-innhold. Du kan nå velge hvor du skal lagre offline-innhold, dette er veldig positivt for alle som har Android-baserte telefoner med lite internminne, men mulighet for minnekort.

Gjennoppretting av offline-innhold er også en ny funksjon som kan vise seg å være veldig nyttig om du bytter minnekort eller telefon.

I versjon 2.2 av WiMP for Android er det mye nytt:
– Spor og artist radio
– Sjanger-sider
– Spilleliste-katalog
– Album liste-katalog
– Gradvis overgang mellom sanger
– Mykere pause og start
– Cover-hefter
– Velge lagringsplass (minnekort eller intern lagring)
– Gjennoppretting av offline-innhold fra annen enhet
– Begrenset WiMP Hi-Fi beta program for lossless streaming.

Last ned

Google Play

Fakta

WiMP er en musikktjeneste som fokuserer på å inspirere brukere til å finne ny musikk og gamle favoritter. Med lokale redaksjoner i hvert land gir WiMP deg daglige tips, anbefalinger og spillelister for enhver anledning. Tjenesten er tilgjengelig på datamaskiner, mobiler, nettbrett, digitale stereoanlegg og på TV-boksen via Canal Digital.

WiMP er tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Polen og hadde ved utgangen av 2012 cirka 370 000 betalende kunder.

WiMP eies av Aspiro AB, som er børsnotert i Stockholm. Streaming Media AS er største eier i Aspiro AB med cirka 75%, mens de øvrige ca 25% er fordelt på en rekke minoritetseiere. I Streaming Media AS er Schibsted hovedeier, sammen med Ferd Capital og Platekompaniet.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com