TEST: Roxa Bluetooth mottaker

Dette er en Bluetooth mottaker som du ganske enkelt plugger i stikkontakten for og overføre lyd til stereoanlegget ditt.

Den fungerer slik at du plugger den i veggen og parrer opp med mobil, nettbrett eller PC/Mac. Hver gang du plugger mottakeren i veggen så går den i «parringsmodus» i to minutter, så det er enkelt å sette den opp. Den kan kobles mot opptil åtte forskjellige enheter, men spiller bare lyd fra en av gangen, naturlig nok.

Roxa mottakeren støtter opp til Bluetooth 4.0 og Apt-X. Apt-X gir en forbedret lydkvalitet sammenlignet mot andre bluetooth kodeker.

Enheter som støtter Apt-X er for eksempel Samsung Galaxy S3 og Note 2, HTC One serien og alle nyere Mac’er. Desverre støtter ikke Sony Xperia serien eller iPhone 5 Apt-X, men disse kan fint brukes med vanlig Bluetooth overføring.

Roxa mottakeren har to grensesnitt, en 3,5mm jack for lydoverføring til stereoanlegget ditt, og en USB-port hvis du ønsker å bruke den som en lader for mobilen din samtidig.

Konklusjon
For rundt femhundre kroner får du her en svært god bluetooth mottaker som du kan koble til alt av stereo eller lydutstyr. Vi har gjemt den bak vår stereobenk og da fungerer den fra hele stuen. Vi har faktisk ikke funnet noe negativt å si om denne dingsen.
Terning_6_Mobizmag.no

Pluss 🙂

  • Enkel å bruke
  • Bluetooth 4.0
  • Apt-X

Negativt 🙁

2 kommentarer om “TEST: Roxa Bluetooth mottaker

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com