Skriv som en Gud med Swiftkey

Lei av at tastene på Touchskjermen er alt for små og knotete å skrive på? Swiftkey 3 kan ordne på dette ved hjelp av kunstig intelligens og et smart tastatur.

SwiftKey er et super smart tastatur som lærer av hvordan og hva du skriver, noe som gir brukeren en enklere skriveopplevelse i hverdagen,

SwiftKey bruker en supersmart kunstig intelligens som lærer av hvordan du bruker tastaturet og hvordan ord og setninger passer sammen i helhet. Derfor har tastaturet en klar ledelse over andre tastatur som allerede er ute på android market når det gjelder brukervennlighet.

I tillegg til å lære av deg har swiftkey et supersmart rettesystem som nesten alltid kan rette det du skriver til en meningsfull setning. f eks hvis du er prøver å rekke ett eller annet og du skriver noe som ligner på dette: mpklåewrfprdonjet. Så klarer swiftkey å rette dette til: Må løpe er forsinket.

Når du har hatt appen en stund kan den til og med hjelpe deg skrive din mest brukte setning ved å bare trykke på «mellomrom».

Med versjon 4.0 har også Swiftkey introdusert «Flow», slik at du kan skli fingren din over skjermen alla Swype og lignende tastaturer.

Swiftkey har et futuristisk og kult design med flere skins man kan velge mellom, men er virkelig denne smarte appen verdt det for 23 kr på market? Helt klart! Swiftkey er garantert det aller beste tastaturet som finnes på market nå.

Merk: Det finnes i en egen versjon for nettbrett. Denne har bedre layout for større skjermer der du kan dele tastaturet på midten.

Last ned

Google Play (for mobiltelefon)
Google Play (for nettbrett)

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com