Endre utseendet på din telefon

Med Facebook Home kan du endre totalt utseende og oppførsel på din Android telefon. Det finnes også mange andre måter å gjøre det på.

Det Facebook i hovedsak gjør med Facebook Home er å bytte ut telefonprodusentens skall med et «Facebook-skall» (teknisk sett kalt en Launcher)

Dette er ikke en ny ide, så og si alle Android produsenter gjør dette idag, og på Google Play finner du utallige med alternative skall du kan laste ned.

Her i redaksjonen har vi nylig funnet et spennende, alternativt og ganske minimalistisk slikt skall som har falt i smak hos oss.

SF Launcher
SF Launcher kan nok av mange sees på som et litt nerdete skall. Her får du ikke masse funksjonalitet, fancy animasjoner og mye plass til widgeter. Nei, her får du en klokke, en 4×2 ramme for widgets, ett område for favoritt-apps og en alfabetisk liste over alle apps.

Det er det!

Fordelen med dette skallet er at det er lynraskt. Selv kraftige telefoner som Sony Xperia Z og Samsung Galaxy SIII får sine enkelte heng og tregheter om du drukner oppstartskjermene i forskjellige widgets og snarveier.

Her er du låst i en bestemt ramme og det fungerer. Du kan ha så mange widgets du vil, du kan bare skyve dem til venstre og høyre, men de kan maks være 4×2 store.

Du kan velge hvilke apper du vil ha som favoritter som vises på forsiden, alle andre vises om du skyver skjermen til venstre. Du kan også omorganisere favoritt-apper i den rekkefølgen du ønsker.

Last ned

Google Play

NB: Liker du skallet godt, kan du støtte utvikleren ved å kjøpe en Pluss-nøkkel for 11 kroner som vil kunne gi deg andre ekslusive funksjoner etterhvert som skallet blir videreutviklet.

2 kommentarer om “Endre utseendet på din telefon

  1. For bare noen dager siden fikk jeg prøve den såkalte «leaked version», altså en kopi som egentlig ikke skulle vært utgitt. Jeg likte den ikke, men dere kan laste den ned og prøve den selv her: http://bit.ly/Y95JF0

  2. For bare noen dager siden fikk jeg prøve den såkalte «leaked version», altså en kopi som egentlig ikke skulle vært utgitt. Jeg likte den ikke, men dere kan laste den ned og prøve den selv her: http://bit.ly/Y95JF0

Legg igjen en kommentar