TEST: LG Optimus G

Med ett blikk ser man at LG har lagt alle kluter til på denne modellen. Designet er uten tvil det beste LG har laget og den er en av de peneste toppmodellene tilgjengelig.

Optimus G bygger på en firekjerners Snapdragon S4 Pro-prosessor sammen med grafikkprosessoren Adreno 320. Vi har jo etterhvert blitt vant til at LG kliner til på sine toppmodeller, og denne er intet unntak. Uansett hva du finner på, så lyder telefonen lynraskt på enhver kommando.

Optimus G er i praksis en kraftigere utgave av Nexus 4. Her finner du blant annet 4G(LTE), 32GB lagring og et forbedret kamera på hele 13 megapixler.

Telefonen har en bakside i glass og er noe mer kantete enn Nexus 4. Design er subjektivt, men vi føler at dette Optimus G gir et mer ekslusivt preg. LG har valgt å ikke bruke skjerm-knapper, men har lagt opp tre trykksensitive knapper under skjermen som ikke synes annet enn når du tar på dem.

LG har inkludert et in-ear-headset de kaller QuadBand. Disse proppene holder en god del høyere kvalitet enn vi er vant til og vil absolutt gi bra nok lyd for de aller fleste.

Bruk mobilen til presentasjoner
LG har lagt på endel utvidelser av operativsystemet. Det meste av disse utvidelsene er relativt like det andre produsenter legger på, men Dual Screen-Dual Play funksjonen er litt spennende og kan gi god nytteverdi. I tillegg til å speile innholdet mellom telefonen og TV-en, lar denne funksjonen deg vise ulikt innhold på hver skjerm. For eksempel kan en presentasjon vises på en TV mens Optimus G viser de medfølgende presentasjonsnotatene.

Konklusjon
LG har med Optimus G levert sin beste telefon noen gang, men er det nok til å konkurere med andre toppmodeller? Vi er litt usikre. Telefonen ligger veldig godt i hånden og alt fungerer som det skal. Kamera er kraftig, men gir likevel ikke like gode bilder som andre toppmodeller. Telefonen har en anbefalt pris på kroner 3990. Det gjør den konkurransedyktig mot tilsvarende 4G telefoner.

Pluss 🙂

  • Lekkert design
  • Lynrask telefon
  • Nyttig skjermdeling

Negativt 🙁

  • Menyknapper
  • Litt blasse bilder
  • Ikke nyeste Android

En kommentar om “TEST: LG Optimus G

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com