SPILLFREDAG: Pocket Fleet

Pocket Fleet er et MOBA(Multiplayer Online Battle Arena) spill der du spiller online mot andre kjente eller ukjente spillere på nettet.

For oss gamle gamere som arrangerte hjemme-alene spillkvelder med Wing Commander, Star Wars Tie Fighter og lignede multiplayer spill der du spilte en jagerflypilot i store slag i verdensrommet, så gir Pocket Fleet en god og varm følelse.

Spillet finner sted i en fremtid der menneskeheten er truet av fremmede raser og en robotrase utviklet av menneskene selv… ikke spesielt originalt med andre ord, men historien her er ikke så viktig, det er store slag i verdensrommet som spillet dreier seg om.

Du lager deg en spillerprofil som følger deg uavhengig av enhet, og du bygger deg erfaring, skip og våpen. Grafikken er ikke voldsomt avansert, men spillbarheten er stor og kan gi deg timesvis med moro. Bli med på andre sine spill, eller lag dine egne spill og inviter venner med på slaget.

Spillet er gratis, men du kan gjøre kjøp inne i spillet for å forbedre skip og våpen om du ønsker.

Last ned

Google Play
iTunes App Store

Video

Legg igjen en kommentar