Mega-telefonen til Norge

For deg som er usikker på om nettbrett eller smarttelefon passer best til dine behov så kan dette være noe for deg. Samsung Galaxy Mega kommer til Norge.

Syntes du Galaxy Note II var stor? Her får du nesten en tomme større skjerm, bare litt mindre enn Samsung sine minste nettbrett. Likevel hevder Samsung at du skal få plass til den i lommen.

Ny funksjonalitet
Galaxy Mega 6.3 er utstyrt med mange nye funksjoner som gjør hverdagen både lettere og morsommere. Mega vil ha støtte for å dele skjermen slik vi har sett på Note-modellene. Tar du et bilde med funksjonen Sound & Shot vil det tonesettes med lyden som var i rommet da bildet ble tatt hver gang du kikker på det.

Dersom den 6.3 tommer store skjermen likevel skulle være for liten når du vil dele bilder, videoer, notater eller musikk kan du isteden vise alt til et større publikum på TV-en, nettbrettet eller PC-en.

Tekniske spesifikasjoner
Samsung Galaxy Mega 6.3 er en smarttelefon med en 6.3 tommer stor HD-skjerm. Operativsystem Android 4.2 (Jelly Bean) og prosessor 1.7GHz Dual Core AP. Støtter 4G 100/50Mbps, HSPA+21/5.76. Batteri på 3,200 mAh. WiFi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Bluetooth 4.0(BLE), USB 2.0 H/S, GPS+GLONASS, NFC, MHL. 8GB minne, støtter microSD på opp til 64GB, 1.5GB ram. Bakre kamera på 8 megapixler og fremre kamera på 1.9 megapixler.

Den kommer i svart eller hvit. Kommer i butikk i månedsskiftet mai-juni 2013 til en anbefalt utsalgspris på 4500,- kroner.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com