TEST: Pinell Supersound II

Test av bord-radioer er litt utenfor redaksjonens kompetanseområde, men det stopper ikke oss, så vi prøver oss for det. Det finnes kanskje en app?

Selve radioen er en tradisjonell bordradio i et litt retroaktig design. Den kommer i svart plast som nesten ser litt pianolakk-aktig ut. Knappene er diskret og knapt synlige fra avstand. Displayet er OLED og ganske lite.

Både knappene og de to hjulene holder høy kvalitet og føles solide.

Pinell har med denne radioen tatt radio til neste nivå. Her får du tradisjonell FM radio, DAB, streaming av internettbasert radio og en imponerende liste over podcaster du kan streame.

Det finnes en app til det
Det følger med en fjernkontroll, men denne er strengt tatt ikke nødvendig da du kan laste ned en app for å styre radioen. Desverre finnes denne app’en kun for iPhone.

Du kan registrere radioen på Pinell sine websider og administrere favorittkanaler derfra. Snedig løsning, men vi hadde heller sett at vi kunne gjøre det via app’en.

Konklusjon
Lyden er ikke helt på høyde med andre bordradioer som for eksempel Tivoli, men med tanke på all funksjonaliteten og den lave prisen på under 1500 kroner, så er dette et meget godt kjøp.

Pinell distribueres av TT-Micro.

Positivt 🙂

  • Pent design
  • Mye funksjonalitet
  • App som fjernkontroll

Negativt 🙁

  • App kun for iPhone
  • Kunne hatt bluetooth

3 kommentarer om “TEST: Pinell Supersound II

  1. Har nå hatt 3 stk Pinell supersound i tur og orden. Den første avgikk ved døen etter et års tid, av ukjent årsak. Fikk en ny som erstatning, den avgikk ved døden etter 3-4 måneder, også her av ukjent årsak. Den eg nå fikk som erstatning, avgikk ved døden etter et par dager. Jeg er ikkje imponert over den tekniske kvaliteten på dette merket.

Legg igjen en kommentar