Imento Puzzle 2013

For 6. året på rad gikk Imento Puzzle av stabelen, og 2013-arrangementet nådde bredere enn noen gang før med over 60 utstillere og over 500 besøkende.

«Årets messe vil jeg påstå at inneholdt alt. De ferskeste nyhetene, god underholdning og et enormt bredt spekter av produkter og produsenter. I tillegg må det også nevnes at vi satt rekord i antall besøkende, noe som vi i Imento er veldig stolte av», sier Ketil Harvey, Markedsdirektør i Imento Norge AS.

Imento samlet over 500 bransjefolk til Imento Puzzle på Norges Varemesse 11. april. Puzzle er et årlig IT-arrangement som samler fagpersonell fra statlige og private bedrifter, til en felles møteplass for IKT-løsninger, faglige foredrag og Norges største ikt-messe.

HP garasjen
I god tradisjon ble årets utstiller kåret. HP stakk av med prisen for årets utstiller og Aleksander Stark i HP, tok svært fornøyd imot prisen. HP hadde en stand på nesten 200m2. Standen ble bygd rundt en garasje, som skulle illustrere HP sin oppstart. Her fikk HP også plass til en Ferrari racerbil, bilsimulatorer og selvfølgelig det nyeste av HP produkter.

«Jeg ble utrolig glad da jeg fikk prisen. Den betyr veldig mye for meg, og er en annerkjennelse for mitt arbeid, sier Alexander Stark, Partner Business Manager», PPS i HP Norge.

Fullsatt sal for årets Keynotes
Imento satset på høyt faglig innhold i år, og åpnet med foredrag av Michael Jacobs, Adm. Dir. i Dell, som snakket om fremtidens trender og teknologiske endringer. Jacobs pekte mot trender som i dag endrer vår måte å drive forretning på, og hvordan Dell ser disse løsningene.

Det ble også holdt foredrag av blant andre Cisco, Eniotec, Kingston, HP, Lexmark og Telering. Felles for foredragene, var at alle deltakerne skulle få et innblikk i nåtidens teknologi og fremtidens muligheter.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com