10 foto-apps til Windows Phone

Mobilkameraene blir bedre og bedre og mobilen er i ferd med å erstatte tradisjonelle kompaktkameraer. Her er de 10 beste foto-apps til Windows Phone.

Hver dag tar vi omtrent 1,5 milliarder mobilbilder verden over. Takket være et økende antall applikasjoner er det lettere å forevige ethvert øyeblikk.

Økosystemet rundt Windows Phone blir stadig større, og det finnes applikasjoner for å dekke de aller fleste behov, fra GPS og rutetrafikk til matlaging og handlelister. Stadig mer avanserte fotoapplikasjoner kommer også til markedet.

-«Nå finnes det over 130.000 flotte apper og spill å velge mellom til Windows-telefoner, og mange av dem er spesielt tilpasset ivrige fotografer. Har du en Nokia Lumia 920 er du alltid rustet med 8,7 MP kamera, optisk bildestabilisator, to-stegs autofokus og en lang rekke applikasjoner som legger til rette for å kunne dokumentere akkurat det du ønsker, også under dårlige lysforhold. Flere og flere vil nok erstatte kompaktkamera med telefonen framover,» sier Bjørn Kullgren, product manager i Nokia.

Her er ni apps anbefalt av Nokia, og en fra redaksjonen.

Nokia Smartfoto
Nokia Smartfoto tar flere bilder på kort tid slik at du kan lage fantastiske gruppebilder og flotte portretter. Du kan enkelt velge de ansiktsuttrykkene du liker best, eller bruke funksjonene til å fjerne uønskede objekter fra bildet.

Pris: Gratis

Nokia Levende Bilde
Lag levende bilder/animasjoner som du kan dele via mail eller sosiale medier.

Pris: Gratis

Nokia Panorama
Ta store panoramabilder – helt uten kanter. Det nye brukergrensesnittet hjelper deg når du beveger telefonen, og gjør det det enklere å ta perfekte panoramabilder. De ferdige panoramabildene er så jevne at du ikke kommer til å se hvor de er sammenskjøtet.

Pris: Gratis

Photosynth
Annerkjent app fra Microsoft. Ble først lansert til iPhone. Fantastisk panorama-app som gjør det enkelt og morsomt å lage interaktive panoramaer horisontalt og vertikalt. Må prøves!

Pris: Gratis

Nokia Glam Me
Lar deg redigerer selvportretter. Appen er spesielt utviklet og tilpasset bruk av frontkamera.

Pris: Gratis

Picture Lab
Den ultimate appen for bildeeffekter! MSNBC.com omtalte den som; «a Swiss Army knife of photo tweaks». Hvis du liker å lage vakre bilder er denne appen perfekt for Windows Phone-verktøykassen din.

Pris: 21 NOK

DS Foto+
Gir deg tilgang til Photo Station med Windows Phone slik at du kan dele interessant opplevelser mens du er på farten.

Pris: Gratis

Fhotoroom
Populær foto-app som gir deg et profesjonelt kamera, delingsnettverk og fotoredigeringsprogram på telefonen. Appen vant pris for beste foto-app av Community App Awards i 2012.

Pris: Gratis

Foto Effects
Transformerer enkle bilder til flotte kunstverk.

Pris: Gratis

Timelapse Pro
Fin app for å lage timelapse videoer. Du kan stille inn hvor ofte kameraet skal ta bilder, hvor lenge og lignende.

Pris: Gratis

Disse og flere appene er tilgjengelig i Windows Store på mobilen, via PC eller nettbrett. Besøk Store for å laste ned.

2 kommentarer om “10 foto-apps til Windows Phone

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com