Informasjonssjef i Skandiabanken

Leif-Kjartan Bjørsvik er nyansatt som informasjonssjef i Skandiabanken og vi har spurt ham ut om Skandiabankens mobile satsning.

Leif-Kjartan Bjørsvik har tidligere jobbet som journalist, tillitsvalgt og leder i NRK, samt vært medlem av landsstyret i Norsk Journalistlag.

Bank via mobilen, hva bringer fremtiden?
Mobilbank øker stadig, mens innlogging fra stasjonære maskiner går noe ned. Bruken av mobilbank er nå på 10 prosent blant Skandiabankens kunder. Det er noe lavere i forhold til andre banker, men vi tror våre kunder i framtiden kommer til å logge seg inn fra mobil og nettbrett oftere.

Vi jobber også med nye versjoner av nettbanken vår som skal gjøre det enklere å bruke banken enten man logger inn fra telefon, nettbrett eller stasjonær maskin, forteller Bjørsvik.

SMS versus App?
SMSen er ikke død. Vi har nettopp lansert en varslingstjeneste på SMS. Den gjør det for eksempel mulig for kunden å få SMS-varsel når lønnen kommer inn på kontoen. I løpet av få uker har det blitt en veldig populær tjeneste.

Fordelen med SMS er man ikke trenger smarttelefon for å bli oppdatert på kontobevegelsene. SMS-løsningen er tilgjengelig for alle. Så vi tror SMS og mobilbank kommer til å leve side ved side i mange år framover, avslutter Bjørsvik.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com