TEST: Supertooth Disco 2

Supertooth er mest kjent for sin prisvinnende handsfree løsning, kan de også lage gode høytalere? Vi har satt deres modell Disco 2 på testbenken.

Supertooth Disco 22 er et ganske stor bluetooth basert høytaker for avspilling av musikk.

Du kan spille av musikk fra mobiltelefonen eller nettbrettet via bluetooth eller en standard AUX kabel.

For å starte med det positive, batteritiden er imponerende. Vi har spilt musikk over denne høytaleren i over 10 timer uten å lade, og den fortsetter bare å spille. Vi har rett og slett ikke klart å tømme den for strøm iløpet av testperioden.

På toppen av høytaleren finner vi noeknapper å trykke på for å justere lydvolum, skippe sanger og pause musikken. Merk at knappene kun fungerer over bluetooth og mot musikk-applikasjoner som støtter det.

Lyden er litt bedre enn vi forventet. Man kan ikke forvente all verdens av en slik høytaler, men vi synes det er ganske god trøkk i høytaleren.

Det eneste vi egentlig har å utsette på denne enheten er at det ikke er mulig å bruke den som konferansetelefon. Det finnes nemlig ingen mikrofon på den. Ringer telefonen pauses musikken.

Konklusjon
Du får her en ganske god sak for rundt 700 kroner. Batteritiden er intet annet enn imponerende og lyden er godkjent. Vi savner dog konferansemulighet og NFC for rask oppkobling.
Terning_5_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Imponerende batteritid
  • Gode knapper for styring

Negativt 🙁

  • Ingen mikrofon
  • Ingen NFC

En kommentar om “TEST: Supertooth Disco 2

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com