TEST: Baby Connect

Undertegnede har nylig blitt far for første gang. Det er mye å forholde seg til, og jeg tenkte at det må det jo finnes en app for.

Et raskt søk på Google Play viste at det finnes et utall apps for å holde kontroll på amming og mating av spedbarn. Det var en app som skilte seg markant ut, og den gikk vi for; Baby Connect heter app’en.

Her kan man holde statistikk over amming, pumping, flasker, bleieskift, sovetider, medisiner, vekt, høyde, legebesøk, og så videre og så videre.

Det er utrolig mye som plutselig blir interessant å holde oversikt over når man blir far, så mye man aldri hadde trodd var interessant.

Med Baby Connect får man et enkelt og intuitivt grensesnitt for alt dette, med grafer og logger per barn. Det meste kan man her loggføre om man føler for det. Vi har funnet ut at amming, søvn, bleier og vekt er de tingene vi synes er nyttig å logge.

Du kan synkronisere alt mellom forskjellige enheter og du kan dele informasjonen med mor, besteforeldre og barnevakt.

Selve applikasjonen koster ca 28 kroner og finnes for iPhone, iPad og Android. I tillegg kan man gratis se statistikken på nettsidene (fint for besteforeldre og barnevakt).

Konklusjon
Her får du muligheten til å holde oversikt med alt du kunne tenke deg, og litt til med ditt spedbarn. Anbefales varmt til alle nybakte foreldre.
Terning_6_Mobizmag.no

Positivt 🙂

 • Få oversikt over alt
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Synkroniserer med så mange du vil

Negativt 🙁

 • iPad og iPhone versjon må kjøpes hver for seg

Last ned

Google Play
App Store (iPhone)
App Store (iPad)

3 kommentarer om “TEST: Baby Connect

 1. «Det finnes så mye man ikke har bruk for», og når jeg sier det så betyr det vel faktisk litt. 😉

  Vekten er kjekk å ha statistikk over. Amming, bleieskift og søvn går på autopilot. Hvis det er kjekt å sjekke noens søvn, så er det foreldrenes. 😛
  … and there’s a product for that: http://www.fitbit.com

 2. Det kommer snart en test av, ikke Fitbit, men en konkurent 🙂

 3. Jawbone, f.eks.? Ser ut som et bra produkt det også, bare at man faktisk må gå med et armbånd istedenfor en liten dings i lomma.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com