TEST: Tecdesk Smart 5500

Ringer du mest fra kontorpulten, men har blitt frarøvet din trofaste fasttelefon? Her er løsningen. En GSM-basert bordtelefon.

Tecdesk Smart 5500 er en solid bordtelefon som er basert på Android 2.3. Den kan brukes på GSM nettet med ett SIM-kort, eller du kan bruke den over WiFi eller kablet nett med vanlige VoIP klienter som for eksempel Skype.

Telefonen er produsert av Santok og designet i samarbeid med Emcom.

Android-basert
Telefonen er som sagt Android-basert. Telefonen har en fem tommers berøringsskjerm med en ganske standard Android 2.3 installasjon. Dette gjør at du ikke bare kan bruke telefonen til GSM samtaler, men også bruke en VoIP klient, eller tjenester som for eksempel Skype. Vi testet å bruke telefonen med Skype og lydkvaliteten var betydelig bedre enn via en tradisjonell PC.

Tecdesk Smart har bluetooth så du kan koble til ditt favoritt bluetooth headset også EHS-støtte for trådløse headset samt en 3.5 mm jackutgang for bruk med vanlige kablede headset.

Telefonen har et også kamera, så du kan gjøre videosamtaler.

Opptak av samtaler
Enkelte bransjer har krav om opptak av samtaler, spesielt meglerbransjer og verdipapirhandel. Tecdesk har denne funksjonaliteten innebygget. Et trykk på REC-knappen og opptaket starter. Et nytt trykk eller terminering av samtalen stopper opptaket. Man finner igjen alle opptak på minnekortet.

Det følger dog ikke med ett minnekort i esken, så det må du kjøpe ved siden av. Telefonen støtter standard MicrSD kort.

Konklusjon
Denne telefonen er ikke bare en erstatning for den tradisjonelle bordtelefonen, den er en evolusjon av bordtelefonen. Her er det bare å bestille seg ett tvilling SIM-kort og sette igang. Eneste vi har å trekke ned er at det er en litt gammel versjon av Android. Vi skulle gjerne sett Android 4.x på denne terminalen, men det er strengt tatt ikke nødvendig for funksjonaliteten.
Terning_6_Mobizmag.no

Positivt 🙂
Suveren lydkvalitet
Kan utvides med kontaktmodul
Enkel i bruk

Negativt 🙁
Gammel Android versjon

5 kommentarer om “TEST: Tecdesk Smart 5500

 1. Oppdatering:
  – 2 gb minnekort følger med alle solgte enheter.
  – REC-knappen (funksjonen) er ikke ment for bransjer som har opptak av samtaler som krav, men heller en praktisk funksjon for enkeltbrukeren.
  – Som Gaute nevner er strengt tatt ikke Jelly Bean nødvendig for funksjonaliteten en 3G-bordtelefon. Allikevel er det planlagt skrive om hele enheten når Google gir utviklere tilgang til 5.0.

  Les mer om alle overskriftene på http://emcom.no/produkter/telefoner/item/tecdesksmart.

 2. Glemte nevne at Tecdesk Smart også er eneste 3G-bordtelefon som kan benyttes til å sette over samtaler i Telenors Mobilt Bedriftsnett.

  Inntil videre gjøres dette gjennom Telenors Android-app, men Emcom jobber nå med å knytte apparatet mot operatørers API, og på den måte heller benytte telefonens egne knapper for å sette over samt hente ut fraværsmarkering på alle mobile enheter i en bedrift. Til dette benyttes samme kontaktmodul som i dag selges som tilbehør.

 3. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month
  because you’ve got hi quality content. If you want to know how to make extra bucks, search for:
  Boorfe’s tips best adsense alternative

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com