ZTE viser god vekst i 1. kvartal

ZTE kunne vise til en økonomisk vekst på 35, 9 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, når de i helgen la frem sine resultater for første kvartal i 2013.

Selskapet har siden andre halvdel av 2012 fokusert på nøkkelprodukter- og markeder, kontrakter med høyere margin, forbedret kontantstrøm og redusering av kostnader. Dette har hjulpet ZTE til å oppnå en mer optimal produkt-portefølje, variert kundegruppe og forbedret kostnadsstruktur.

Den kinesiske telecom-produsenten ZTE er i Norge mest kjent for sine 3G og 4G USB-dongler og mobile WiFi rutere levert via Telenor, men har også en portefølje med mobiltelefoner som selges her i Norge.

Her er vår test av deres mobile 4G ruter.

– Vi er veldig fornøyde med at ZTE fortsetter å levere gode resultater, og ser frem til et år med mange spennende nyheter, sier Country Manager for ZTE Norge Reidar Mouhleb.

Legg igjen en kommentar