Trådløse hodetelefoner fra Bose

Bose har nylig lansert sine første trådløse hodetelefoner med Bluetooth-teknologi, Bose AE2w Bluetooth.

Hodetelefonene kan trådløst kobles til nettbrett, mobiltelefoner og andre Bluetooth-enheter, og lar deg se TV-serier, filmer og lytte til musikk med den velkjente lydkvaliteten til Bose.

AE2w Bluetooth-hodetelefonene skal levere bedre stereolyd enn ordinære trådløse hodetelefoner ved hjelp av eksklusiv Bose-teknologi.

De nye hodetelefonene har beholdt passformen til Bose AE2 og AE2i-hodetelefonene. Den avtagbare batteridrevne Bluetooth-modulen på venstre øreklokken skal ikke veie mer enn kabelen den erstatter fra tidligere modeller.

AE2w Bluetooth-hodetelefonene er optimalisert for bruk med iPad, og er kompatibel med de fleste Bluetooth-enheter som støtter Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Bose sier dog ikke noe om Bluetooth-versjon, eller om Apt-X er støttet.

Hodetelefonene kan kobles til to kilder samtidig, slik at brukeren for eksempel kan hoppe mellom å se en film på ett nettbrett, og besvare en innkommende samtale via smarttelefonen.

Et integrert oppladbart batteri gir minst sju timer lytting, eller over 200 timer i standby-modus. Hvis batteriet går tomt for strøm eller det ikke er noen tilgjengelig Bluetooth-tilkobling, kan den avtagbare Bluetooth-modulen erstattes med en medfølgende kabel.

De nye Bose AE2w Bluetooth-hodetelefonene vil være tilgjengelig fra 14. mai 2013 for en veiledende pris på kroner 1999,-.

Legg igjen en kommentar