Styr lyspærene med en app

I 2012 lanserte Phillips i samarbeid med Apple belysningsløsningen Philips Hue. Nå er Philips på banen med neste generasjon Hue.

Nå lanserer Philips den neste app-generasjonen i Hue lyssystemet. Løsningen skal gi forbrukerne mer fleksibilitet, dybde og bredde enn før. Den nye Phillips Hue-kanalen sørger for at Hue-systemet får tilgang til en hvilken som helst applikasjon programmert i mot Philips sitt API.

Det betyr helt konkret at pærene kan fungere som indikator på vær, fotballkamper, sosiale medier, mail og mye mer. Scores det eksempelvis mål i en fotballkamp, så kan dine lyspærer settes til å blinke i forskjellige farger.

Blant nyhetene er systemet nå også i stand til å kode faste skjemaer og såkalt «geofencing». Oppgraderingene er i henhold til tilbakemeldinger og ønsker fra kunder og brukere etter lanseringen av første generasjons Hue.

Geofencing optimerer styringsmulighetene og reagerer på brukerens geografiske plassering, avhengig av om man er ute eller hjemme. På denne måten kan lyset automatisk tenne eller endre innstillinger når en Hue-bruker kommer hjem. Pærene kan også slukkes når brukeren forlater hjemmet og går ut hoveddøren, helt automatisk.

En kommentar om “Styr lyspærene med en app

  1. Ja, det er en vakker verden vi lever i. Hue er et festlig leketøy, men i litt større skala ikke noe mer enn det heller.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com