TEST: Supertooth Crystal

Supertooth Crystal er en ny bluetooth basert handsfree løsning for bil fra produsenten som har gitt oss Buddy og HD. Innfrir de nå igjen?

Supertooth Crystal bekrives av importøren selv som «storebroren» til Buddy. Hovedforskjellen rent teknisk sett mellom Buddy og Crystal er at Crystal sitt batterinivå kan overvåkes fra en iPhone og produktet støtter A2DP. Sistnevnte betyr at du i tillegg til tale kan overføre musikk og annen lyd til høytaleren. Dette kan være nyttig hvis du for eksempel bruker telefonen til navigering.

Crystal har en aluminium finish og du kan få den i forskjellige farger, men vårt testeksemplar kom i «titatium». Enheten er betydelig penere og mer diskret enn Buddy og HD. Det som derimot er litt kronglete er knappene. Svare/legge på knappen er god, men de andre knappene synes knapt og er harde å trykke på. Noe som ikke er helt ideelt når du skal holde øyene på veien.

Imponerende batteritid
Der vi på Supertooth HD likte den litt sexy damestemmen som snakket med oss må vi her se oss fornøyd med noen blipp-blopp lyder, men ellers fungerer Crystal helt utmerket. Som med sine navnebrødre så gir Crystal imponerende batteritid. Produsenten oppgir opptil 20 timer med hands-free taletid eller 40 dager stand-by tid. Under den måneden vi hadde Crystal på test slo vi aldri av enheten og trengte heller ikke lade den, så batteritiden svarte absolutt til forventningene.

Konklusjon
Supertooth Crystal er en mellomting mellom Buddy og HD og er et godt alternativ hvis du vil ha en så diskret som mulig løsning i bilen din. Dog er hverken lyden eller knappene helt på høyde med den bare litt dyrere HD modellen. Pris ligger på mellom 5-600 kroner.

Terning_5_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Imponerende batteritid
  • God lydkvalitet
  • Lekkert design

Negativt 🙁

  • Kronglete knapper
  • Ladeport litt klønete plassert
  • Kun iPhone app, ikke Android

Legg igjen en kommentar