Babylink for mobil, nettbrett og PC

Jensen Scandinavia lanserte nylig norskutviklede BabyLink for iPhone, iPad, Android eller PC for digitale småbarnsforeldre.

Jensen Scandinavia lanserte nylig den trådløse baby-monitoren BabyLink.

BabyLink er utstyrt med et kamera som via en gratis applikasjon enkelt kobles opp mot din iPhone, iPad, ditt Android-produkt eller PC, slik at du til enhver tid har bilder av dine sovende barn i en umiddelbar nærhet.

Baby-monitoren er utstyrt med to videosensorer for å kunne formidle klare bilder fra lyse så vel som mørke rom, hvor sensorene automatisk skiftes etter lysforholdene i rommet. På den måten leverer kameraet klare bilder til din smarttelefon, nettbrett eller PC med gode fargegjengivelser fra opplyste rom og skarpe svart/hvitt-bilder fra opptak i mørke rom.

Sensorene opererer uten at blinkende eller distraherende lys fanger barnets oppmerksomhet.

– Det unike med BabyLink er at du har tilgang til barnerommene når som helst og fra hvor som helst. Det er ikke lenger nødvendig å oppholde seg i rommet hvor baby-monitorens motpart er plassert – nå får du trådløse signaler fra monitoren rett i lomma og kan uten kabler og styr, ta med deg videobilder fra barnerommene dit du ønsker å oppholde deg, sier Karsten Kjoss, administrerende direktør i Jensen Scandinavia.

Tilgang hvor som helst over internett
Monitoren har ingen begrenset rekkevidde, og vil gi deg et klart bilde og lyd fra barnerommet der du er, så lenge du har tilgang til et trådløst nettverk eller 3G/4G.

BabyLink-applikasjonen er utformet på en måte som muliggjør at flere kameraer kan legges til appen samtidig, noe som resulterer i at du kan ha oversikt over flere barnerom på din telefon, nettbrett eller PC, samtidig. Utstyrt med en unik bruker-ID og passord er sikkerheten godt ivaretatt.

Pris og tilgjengelighet
BabyLink skal nå være tilgjengelig i norske butikker, og har en veiledende pris på 1499 kroner. BabyLink-applikasjonen lastes ned gratis fra App Store eller Google play.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com