Ring billig til utlandet

Mange nordmenn gjør det allerede. De har plassert et tynt kort oppå SIM-kortet sitt og ringer dermed automatisk svært billig til og fra utlandet.

Interfone lanserte tjenesten i det norske markedet i mai 2012, og har i dag flere tusen norske kunder. Kundene har kjøpt en såkalt SIM-Chip, som er et svært tynt kort som legges oppå det vanlige SIM-kortet i mobiltelefonen.

SIM-Chip-en overfører utlandsamtaler via et norsk aksessnummer og deretter til mottakeren. Fordi dette skjer helt automatisk, ringer du helt som vanlig. Tjenesten berører kun utenlandssamtaler. Alle andre mobiltjenester bruker du din mobiloperatør til, som vanlig. På denne måten ringer du til svært lave priser til utlandet, uten å måtte skifte mobiloperatør.

Den enkleste måten å ringe billig til utlandet
Ringer du mye til utlandet, trenger du ikke lenger operere med flere SIM-kort, eller jakte Wi-Fi-soner for å bruke en app som gir deg mulighet til å ringe billig. Interfone-tjenesten fungerer helt automatisk og overalt hvor du har mobildekning.

To forskjellige tjenester
Det billigste kortet (kr 199.-), gir deg mulighet til å ringe alle verdens land fra din mobiltelefon til svært lave priser. Det andre kortet (kr 299.-), gir deg i tillegg mulighet til å ringe i utlandet til lavere pris. Fungerer i hele Europa og de fleste land i verden, med noen få unntak.

Interfone Norge utvider distribusjonen og introduserer Interfone Magic Card i Narvesen og 7-Eleven. Frem til nå har kundene til Interfone måttet bestille interfonetjenesten på Interfone sine hjemmesider, men nå kan du kjøpe startpakke og fylle på ringetid på Narvesen, 7-Eleven og Shell 7-Eleven over hele landet.

– Vi er svært fornøyd med samarbeidet med Narvesen og 7-Eleven og planlegger å utvide distribusjonen ytterligere, både mot privatmarkedet og mot bedriftsmarkedet i tiden fremover. Vi arbeider også med å ta frem flere relaterte produkter og tjenester, sier markedsdirektør Morten Ove Nilssen i Interfone Norge.

Hvordan fungerer det i praksis?
Interfone selger en helt flat SIM-chip, som festes mellom din mobiltelefon og ditt SIM-kort, uavhengig av hvilken mobiloperatør du bruker. Når du ringer til utlandet fra din mobiltelefon, vil samtalene bli rutet via Interfone sine aksessnummer, servere og linjer til den du ønsker å snakke med, helt automatisk. Som bruker ringer du bare som normalt. Det blir også billigere å ringe når du er i utlandet. Ingen WI-FI eller månedsavgifter. Hver gang du bruker tjenesten, sparer du penger. Tilpasset mobiler som bruker vanlig- og micro SIM-kort. Du kan velge Interfone som forhåndsbetalt- eller fakturabasert løsning.

4 kommentarer om “Ring billig til utlandet

  1. hei jeg heter abdi, og jeg ringer mye til utlandet, særlig etiopia så jeg lurt om dere har abonnemente til det
    takk skal du ha

  2. jeg får noen minutter fra mycall til å ringe til utlandet og noen minutter i Norge. så jeg lurte på om når om når minuttene til å ringe til utlandet blir brukt opp kan jeg fortsatt bruke den.

Legg igjen en kommentar