TEST: Nokia Lumia 520

Nokia Lumia 620 har såvidt kommet ut i butikkene før Nokia lanserer en enda billigere variant. Vi tester en knall gul Lumia 520.

Ved første øyekast fremstår Lumia 520 som en litt mer kantete utgave av Lumia 620, bare med billigere plastfølelse.

Likevel skal du ikke skue hunden på hårene. Med Lumia 520 får du faktisk større skjerm enn på 620, 0,2 tommer opp fra 3,8 til 4 tommer. Det høres lite ut, men det merkes.

Nokia Lumia 520 har også samme programvare installert som sin storebror Lumia 620. Her får du Nokia Kart og Kjør som er noe av det beste du får av kart og navigasjon til mobil, og du får Nokia sin gode kameraprogramvare.

Likevel er den største forskjellen mellom Lumia 520 og 620 kvalitetsfølelsen når du holder den i hånden. Lumia 520 er laget av betydelig billigere plast, og det synes. Bakdekselet er utskiftbart og kommer i mange farger, akkurat som på Lumia 620, men plasten er tynn og matt. Skjermen fremstår også endel blassere i fargene.

Konklusjon
Til en veiledende pris på kroner 1399,- får du her den billigste Windows Phone 8 telefonen på markedet, men trenger vi virkelig enda billigere telefoner? Dette er uten tvil en god telefon, og selv om telefonen har litt større skjerm enn Lumia 620, vil vi anbefale dere som kjøper telefon på sparebluss om å spare en måned til og heller kjøpe Nokia Lumia 620.

Pluss 🙂

  • God skjermstørrelse
  • Nokia sin programvare (HERE og kamera)
  • Mulighet til å personligjøre med deksler

Minus 🙁

  • Ikke 4G
  • Kan ikke spille alle spill
  • Billig plastikk-følelse

2 kommentarer om “TEST: Nokia Lumia 520

  1. dette må være den mest latterlige mobiltest, jeg har set. omfg.

Legg igjen en kommentar