Dobbelt så mye lyd som tidligere

Tidligere har vi testet Supertooth Disco II. Nå kommer tvillingen, og det blir det selvfølgelig dobbelt så mye lyd av.

Med det kompakte høyttalersystemet Disco Twin kan du streame musikk trådløst fra et hvilket som helst Bluetooth A2DP-aktiverte produkt, som smarttelefoner, nettbrett eller MP3-spillere. Brukeren parrer kun sin Bluetooth-aktiverte enhet med Disco Twin, og lyden vil automatisk overføres trådløst til begge høyttalerne.

Disco Twin består av to høyttalere og kan ses på som dobbel-versjonen av den anerkjente høyttaleren Supertooth Disco 2. Med til sammen 32 watts lydstyrke, kan du forvente deg en kraftig lydopplevelse som når ut til alle deler av rommet. Hver enhet har nemlig to høyttalere i front og en subwoofer bak, og ved å kunne vri høyttalerne etter eget ønske kan alle nyte like godt av musikken som strømmer ut i rommet. De trådløse enhetene er sammenkoblet via Bluetooth, og kan plasseres opptil ti meter fra hverandre.

Disco Twin er enkel å ta med seg ut i hagen, i parken eller rundt omkring i huset. De integrerte, oppladbare batteriene gir deg 3 til 4 timers non-stop spilletid på maksimalt volum, eller 10 timer på et mer moderat lydnivå.

Pris og tilgjengelighet
Supertooth Disco Twin har en veiledende pris på kroner 1499 og er tilgjengelig i fargen svart og sølv i Norge hos din nærmeste elektro- og telekomforhandler.

En kommentar om “Dobbelt så mye lyd som tidligere

  1. Bare tester om dette havner i forumet.

Legg igjen en kommentar