LOfavør inngår avtale med ice.net

ice.net har inngått et strategisk samarbeid med LOfavør, om leveranse av mobilt bredbånd til medlemmene.

– Med 900.000 medlemmer over hele landet, er LOfavør representert i alle byer og tettsteder, hver fjordarm og dalsøkk i hele landet. Bredbånd via fastlinje er ikke like utbredt som LOs medlemsmasse selv om behovene ikke er noe mindre i distriktene enn i bykjernene. Behovet for raskt internett er den samme uavhengig av hvor man måtte befinne seg. Mobilt bredbånd fra ice.net vil for svært mange tilfredsstille dette behovet enten man er hjemme, på hytta, i båten eller i bilen. Derfor er vi glade for at LOfavør har valgt å samarbeide tett med oss, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice.net.

ice.net dekker 91 prosent av norske husstander og 75 prosent av Norges landareal. Selskapet er derfor valgt av virksomheter som Hurtigruten, Fjord1 og NSB i tillegg til over 100.000 øvrige private-, offentlige- og bedriftskunder.

– ice.net vil fortsette å bygge ut nettet også i 2013. Medlemmer av forbund i LO inviteres nå til å foreslå hvor i landet vi skal rette kreftene for ytterligere å styrke tjenestetilbudet. Vi skal fortsatt være leverandøren som sikrer folket solid bredbåndsdekning gjennom enkle og gode tjenester i både by og distrikts-Norge, sier Helgaker.

En kommentar om “LOfavør inngår avtale med ice.net

  1. Lurer på om nettet kan brukes i hynivegen 11 3726 skien.

    medl.nr. 79600002024

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com