Ny sikkerhetstjeneste på mobil

Sommeren er endelig her, og med den følger det desverre endel kriminalitet. MyGuard er en sikkerhetstjeneste for iPhone som kan hjelpe.

Tjenesten sikrer bevis og sender informasjon om hvor du er til de dine utvalgte kontaktpersoner. Tjenesten er utviklet i dialog med Politiet, Riksadvokaten og Datatilsynet og med støtte fra Innovasjon Norge.

MyGuard kan:

  • Sende bevis (bilde, lyd og posisjon) direkte til et sikkert lagringssted.
  • Varsler med lys og høy lyd for å skremme bort truende personer.
  • Sende meldinger til flere forutbestemte kontaktpersoner om en farlig situasjon oppstår. Kontaktene kan åpne en link i meldingen og følge med i et kart hvor du befinner deg.
  • Hvis du ønsker ekstra trygghet – kan du aktivere ”send posisjon”. Din posisjon vil da kontinuerlig bli sendt til din hovedkontakt. Slik kan du få ”følge ” hele veien hjem.
  • Tjenesten kan lastes ned fra iPhone App-store. Du betaler for enten to uker (7NOK) eller 1 år (98 NOK) via din AppStore konto. Dette inkluderer inntil 30 SMS hver mnd, eget sikkert lagringssted med innlogging på Internett og elektronisk eksport av bevis til politiet ved behov.

På grunn av mange voldtekter på russefestene i år ble myGuard tilbudt gratis for russejentene i hele russetiden i samarbeide med Russedress AS.

NB: MyGuard er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com