TEST: Pinell Go reiseradio

Sommeren er her og med litt flaks får vi noen fine utedager i år. Er dette den ultimate strand-radioen?

Pinell er noe så uvanlig som en norsk radio-produsent. Vi har tidligere testet Pinell Supersound II. Denne gangen har vi tatt med oss deres reiseradio, som de enkelt og greit kaller Go, ut i hagen.

Pinell Go kan skilte med DAB+ og FM RDS, samt en mini-jack utgang for tilkobling av mobiltelefon, nettbrett og lignende lydutstyr.

I esken finner vi også en solid og lekker rød lydkabel med ekstra isolering for mobiltelefonen din og tre forskjellige strømkontakter for bruk i utlandet.

Laaaaang batteritid

Er det en ting en reiseradio må ha, så er det batteri. Pinell Go er utstyrt med et oppladbart batteri med imponerende 24 timers spilletid. Under vår testperiode trengte vi aldri å lade opp radioen, rett og slett imponerende!

Det første som skjer når du slår på radioen første gang, er at den søker igjennom og lagrer alle FM og DAB kanaler den finner. Dette kan du enkelt få den til å gjøre på nytt om du reiser til en annen by eller land.

Designet er minimalistisk og enkelt. Du får radioen i svart, hvit, grønn eller rød. Vi falt umiddelbart for den røde varianten. Skjermen er av typen OLED og gir akkurat nok informasjon. Knappene er gode å trykke på, og grensesnittet er enkelt og logisk. Det store grå hjulet på toppen er for å justere volumet.

Lydmessig imponerer også Pinell Go. Det er naturlig å sammenligne denne med Tivoli PAL+ som vel er blitt referansepunktet når det kommer til slike radioer. For tre hundre kroner mer får du med Pinell Go en radio som gir bedre lyd, bedre batteritid og etter vår subjektive mening, ser bedre ut.

Konklusjon

Radioen kunne med fordel hatt Bluetooth støtte for trådløs lyd, men vi liker best ledning både for lydkvalitet og batteritid, så det var intet stort savn. For å få god nok DAB dekning må antennen være fullt slått ut, ellers har vi ingenting å utsette på denne herlige radioen. Den kan bli din for rundt 1700,- kroner.
Terning_6_Mobizmag.no
Positivt 🙂

 • Enorm batteritid
 • God lyd
 • Solid kabel for mobil

Negativt 🙁

 • Mangler bluetooth

4 kommentarer om “TEST: Pinell Go reiseradio

 1. Holder på med min andre Pinell Supersound.
  Kammar-radio!
  WiFi-problemer med begge.
  DAB resepsjonen er dårlig på begge.
  Ingen mulighet for tilkobling av ekstern antenne.
  Hva i all verden er det dere legger til grunn for en femmer i denne testen? Smaken på plastikken?

 2. Hei Øyvind. Nå kommenterer du på Pinell Go testen vår, ikke Supersound II testen.

  Likevel: Supersound II har vi testet på to forskjellige trådløse nett i to forskjellige leiligheter på to forskjellige lokasjoner i utkanten av Oslo. Vi har ikke hatt noen problemer med kvaliteten hverken på WiFi (testet både på et Apple nettverk og et ASUS nettverk) eller DAB.

  Vi har også testet Go og Go+, disse har ikke WiFi, men DAB mottaket på disse to har vært meget bra, og disse har vi testet både innendørs og utendørs i Oslo og Vestfold-området.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com