ZTE leverer videokonferanse

Avikom Distribution AS og ZTE har inngått en avtale om distribusjon av ZTEs løsninger for IP-telefoni (VoIP) og videokommunikasjon (VCS) i Norge.

– Vi ser at selskaper har et stadig økende fokus på å forbedre kommunikasjon og styrke relasjoner mot kunder, leverandører og samarbeidspartnere, samtidig som kostnadene skal reduseres og tidsbruken effektiviseres. Med ZTE sine brukervennlige produkter vil vi sammen med våre forhandlere dekke et etterspurt behov for kostnadseffektive kommunikasjonsløsninger i det norske markedet, sier Tor-Anders Hansen fra Avikom Distribution.

Avikom Distribution vil markedsføre hele ZTEs portefølje av telekommunikasjonsutstyr, som består av HD-tale og videokommunikasjon med tilhørende flerbrukstjenester. Dagens behov for priseffektive løsninger for blant annet videomøter, har ført til at ZTE og Avikom går sammen om å tilby konkurransedyktige alternativer for videokonferanser som knytter møtedeltakerne sammen via tilgang på deres PC-er, nettbrett eller andre mobile enheter. Med disse løsningene vil bedrifter drastisk kunne effektivisere sin tidsbruk og redusere reisekostnader tilknyttet sin møtevirksomhet. Produktserien er tiltenkt alle typer organisasjoner, og spenner fra den prisgunstige T700 som er en komplett videokonferanseenhet til mindre bedrifter, til M900 som passer større, internasjonale selskaper.

– Vi er meget fornøyde med å lansere våre kommunikasjonsløsninger for audio og video hos Avikom Distribution. ZTE støtter distribusjonen med en internasjonal innovasjonsavdeling, teknisk støtte og service, slik at Avikom Distribution kan levere løsninger av høyeste kvalitet. Vi mener vi har en portefølje av videosystemer med markedets beste pris- og ytelseskombinasjon, sier Reidar Mouhleb fra ZTE Norge.

Legg igjen en kommentar