Samarbeider om mobil betaling

C-SAM og TrustNordics inngår samarbeidsavtale.

Mer enn en halv milliard mobil telefoner på verdensbasis vil ha Near Field Communication (NFC) teknologi i løpet av 2014 melder ABI Research.

En ny samarbeidsavtale mellom C-SAM og TrustNordics gjør det mulig for alle type organisasjoner å tilby sine kunder mobile lommebøker raskt og kostnads effektivt.

Samarbeidsavtalen omfatter en nøkkelferdig mobil lommebok plattform som inneholder C-SAM’s NFC transaksjons teknologi, og TrustNordics sin tjeneste Trusted Execution Environment for tilgjengeliggjøring av mobile tjenester og applikasjoner for smart telefoner basert på Android, BlackBerry, iOS og Windows mobile operativsystemer.

TrustNordics tilbyr tjenesten som den mobile lommebokens TSM (Trusted Service Manager) og tilbyr den mobile lommebok enten som eget merke eller ved å gjøre en ”white labeling” til den enkelte butikkkjede, finansiell institusjon, tjeneste leverandører og andre organisasjoner. Lommeboken inneholder tjenester som for eksempel betaling, aksess, lojalitet og billetter.

TrustNordics vil benytte C-SAM’s suksessfulle Mobile Transaction plattform for tilgjengeliggjøring av NFC, QR eller Barcode tjenester for betaling, lojalitet og kuponger i tillegg til andre varierte mobile lommebok løsninger for vertikale applikasjoner. Supportert av såkalte ”widgets” og applets, kan denne løsningen bli adoptert for å imøtekomme kravene til alle de forskjellige tjenesteleverandører som ønsker å tilby sin unike tjenester, og brukeropplevelser på en mobil plattform.

– Kombinasjonen av TrustNordics og C-SAM gir bedrifter og andre organisasjoner en rask, praktisk og kostnadseffektiv måte og utnytte en enorm base av NFC baserte mobil telefoner, sier Lars Sandtorv, CEO og grunnlegger av TrustNordics.

Legg igjen en kommentar