SPILLFREDAG: Despicable Me

Despicable Me: Minion Rush. Samle så mange bananer du makter og bli den mest populære minionen

Spillet går ut på å samle bananer og øke din popularitet for å vinne prisen for beste minion. Du løper gjennom utfordrende baner med mange hindre, og får muligheten til å samle ekstrabonus ved å slå ned andre minions på veien.

Etter som du samler bananer og øker dine popularitet vil du få flere utfordrende oppdrag og baner. Og du kan kjøpe deg power ups som gir deg snarveier eller hjelp til å klare banene raskere og mer effektivt. Du får også kjøpe drakter til din minion som gjøre han sterkere i enkelte situasjoner.

 

Spillet er gratis, men inneholder elementer som kan kjøpes for «ekte penger».

 

Last ned

iTunes App Store
Google Play

 

Video

Legg igjen en kommentar