HP med enormt nettbrett

HP lanserer det enorme Android baserte nettbrettet HP Slate 21

HP presenterte nylig  HP Slate21 All-in-One; selskapets første All-in-One-PC som er laget med operativsystemet AndroidTM 4.2.

HP Slate21 All-in-One gir  tilgang til underholdning og funksjoner som TV-streaming og Android-applikasjoner.

Den gir enkel tilgang til underholdning og smarte funksjoner, samt morsomme Android-applikasjoner. Med Googles tjenester kan man dele innhold, deriblant kalendere, e-post, notater og dokumenter som er opprettet med innebygde programmer. Man kan også skrive ut trådløst uansett hvor i huset man befinner seg. Innhold kan organiseres og kobles opp mot andre enheter.

–  Idag søker man teknologi som forenkler hverdagen og som samtidig gjør det enkelt å få tilgang til underholdning og annet  innhold man har behov for, sier Staffan Sjöberg, produktsjef for datamaskiner for forbrukermarkedet i HP Norge.

HP Slate21 gjør det enkelt for familier å få tilgang til cloud-basert innhold og oppleve det sammen på en stor interaktiv skjerm.

Full HD berøringsskjerm, fin grafikk og bra lyd

HP Slate21 All-in-One har en 21,5-tommer Full HD IPS berøringsskjerm med vidvinkel for ulike bruksområder. Dette gir levende grafikk samtidig som det blir enkelt for flere å se samtidig. Med dual-band-teknologi kan man streame musikk og videoer og surfe på nettet samtidig.

Den innebygde DTS Sound-teknologien gir også en flott musikkopplevelse. HP Slate21 All-in-One leveres forhåndsinstallert med et HP TrueVision HD-webkamera og trådløs Direct som gjør at man kan dele videoer, bilder og data mellom ulike enheter uten nettverkstilkobling.

Den støtter også flere brukere med nyeste Android OS Jelly Bean 4.2. HP Slate21  tilbyr hastighet og ytelse med en Tegra 4 quad core NVIDIA-prosessor.

Legg igjen en kommentar