Nettbrett vokser med Nexus 7

Nylig lanserte Google andre generasjon av det populære nettbrettet Nexus 7. De kunne da vise til en eksplosiv vekst for Android nettbrett.

Ved begynnelsen av 2012 var kun 10 millioner nettbrett basert på Android på verdensbasis. Da Google sammen med ASUS leverte Nexus 7 til markedet i mai 2012 eksploderte salget for nettbrett og idag, knapt ett år senere er over 70 millioner Android-baserte nettbrett aktivert.

Ny Nexus 7
Google har naturlig nok villet følge opp suksessen og har nå lansert en oppdatert Nexus 7. De har adressert de fleste punktene den forrige modellen har fått kritikk for.

Den nye Nexus 7 har fått 1080P, full HD skjerm. HDMI utgang, kamera på baksiden og ikke minst 4G støtte. Den er også blitt tynnere og kraftigere.

Du kan lese fulle spesifikasjoner på produktsiden til ASUS.

Android 4.3
Samtidig med lanseringen av Nexus 7 lanserte Google også Android 4.3. Google har fortsatt fokus på «Project Butter» som skal gi en raskere og mer flytende brukeropplevelse. Blant andre nyheter finner vi bedre støtte for grafikkprosessering i spill og bedre støtte for flerbruker-kontoer på nettbrett.

Android 4.3 kan nå lastes ned OTA for de fleste Nexus modeller.

For utviklere kan det være interessant å lese mer om de nye mulighetene på Android Developers Blog.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com