Nokia viser deg attraksjonene

Dersom du har tenkt deg til de Skandinaviske hovedstedene kan du droppe turistbussen om du har en Windows Phone i lommen.

Mange sverger til printede guidebøker, men vi nordmenn på ferie tar oftest nettet til hjelp.

Med Nokias karttjeneste HERE har du en fungerende og rimelig turguide i lommen. Dermed kan du spare penger og reise på egenhånd i steden.

Tjenesten fungerer like bra til fots som i bilen eller på bussen. Tjenesten hjelper deg med å finne turistattraksjoner, spisesteder, rutetider for kollektivtrafikken. I tillegg får du oppdatert kart over 43millioner km vei i 196 land. Best av alt – du trenger ikke være på nett for å benytte Nokia HERE, men husk å last ned kart over det landet du skal til før du besøker det.

Finn beste spisested

LiveSight gjør eventuelle stopp mer smidig. Ved hjelp av mobilkamera og GPS får du virtuell oversikt over spisesteder og shoppingmuligheter i nærheten. LiveSight kommer med en pause-funksjon slik at du enkelt kan utforske de ulike stedene i detalj. Her får du dessuten tilgang til anmeldelser av de ulike restaurantene, barer og liknende slik at du i forkant kan velge ut spisesteder som passer din ønsker og behov!

Oppdag Skandinavia hjemmefra

For reisende som vil dele erfaringer og opplevelser med venner og familie hjemme kan man benytte Nokias fototjenester. Dermed kan familiemedlemmer oppdage Skandinavia gjennom levende innhold. Funksjonen Levende Bilder lar deg legge til animasjoner på stillbilder, eksempelvis bølgesskvulp fra stranden eller yrende folkeliv i Stockholms handlegate. Med Smartfoto kan du dessuten fjerne uønskede objekter fra bildet, og skape et enda vakrere motiv før du deler bildet med andre.

Topp 10 attraksjoner i Stockholm

 1. Kulturhuset
 2. Globen
 3. Gröna Lund
 4. Skansen
 5. Kungliga Slottet
 6. Långholmen
 7. Västerlånggatan (Gamla Stan)
 8. Vasamuséet
 9. ABBA – The Museum
 10. Naturhistoriska Riksmuséet

Topp 10 attraksjoner i Danmark

 1. Den lille havfrue
 2. Tivoli
 3. Christiania
 4. Strøget
 5. Nyhavn
 6. Den kongelige livgarde
 7. Bakken
 8. Københavns Zoo
 9. Louisiana
 10. Rundetårn

Topp 10 attraksjoner i Oslo

 1. Nasjonalmuseet
 2. Tusenfryd
 3. Vigelandsparken
 4. Norsk Teknisk Museum
 5. Den norske opera & ballett
 6. Vikingskipshuset
 7. Naturhistorisk museum
 8. Akershus festning
 9. Frammuseet
 10. Holmenkollen skimuseum & hopptårn

I følge Nokia HERE er ikke kongens slott i vår egen hovedstad en av topp ti attraksjoner, men det kommer inn på en hederlig ellevte plass.

Last ned

Windows Phone Store

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com