Frank Jensen ny COO i Kazam

Kazam utnevner Frank Jensen som ny COO og visepresident for Norden

Kazam, den nye smarttelefonprodusenten, kunngjorde utnevnelsen av Frank Jensen som Chief Operating Officer. Han vil også få ansvaret for salg og markedsføring i Norden.Frank Jensen vil bli støttet av Thomas Faber og Claus Pedersen for å drive salget i hele regionen.

– Det er spennende å kunne bygge og lansere et nytt mobilmerke både i Europa og spesielt i Norden. Hele Kazam- teamet er svært erfarne og lidenskapelig opptatt av mobiltelefoner, og det er utvilsomt en stor utfordring å presentere smarttelefoner som er tilgjengelig for alle, sier Frank Jensen, COO og VP Norden, hos Kazam. Michael Coombes.

– CEO hos Kazam kommenterte: «Vi er begeistret over å ha ansatt Frank Jensen som COO og VP, Norden. Jeg er overbevist om at Franks erfaring og kompetanse, sammen med det lokale seniorsalgsteamet, vil sikre at Kazam leverer kvalitet smarttelefoner og eksepsjonell service i hele Europa og i Norden.

Frank Jensens karriere spenner over mer enn 25 år. Han arbeidet for en rekke store, globale selskaper i hele Europa. Frank Jensen var senest Vice President, Eastern Europe for Brightpoint, et NASDAQ-notert selskap.

Thomas Faber tiltrer hos Kazam som Business Development Director, Norden, og tar med seg mer enn ti år med erfaring. Han har jobbet for Dangaard Telecom, Brightpoint og Atea, den største systemintegratoren i Norden.

Claus Pedersen blir også med i Kazam som Sales Manager for Norden, og har tidligere jobbet i TDC og BenQ-Siemens og tilbrakt de siste seks årene som leder for salgsteamet hos HTC i Danmark.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com