LG lanserer nytt mobil-flaggskip

LG G2 er LG sin nyeste toppmodell og denne gangen er ikke bare rask prosessor som LG flagger som nyhet.

Med G2 har LG gjort noe helt nytt ved å plassere alle knapper på enhetens bakside, noe som gjør dette til den første smarttelefonen uten knapper på sidene av enheten.

Konseptet «Rear Key», baksde-knapper, kom gjennom å studere brukere som erfarte at desto større telefonen ble, desto større ble problemene med å betjene sideknapper. Ved å flytte hovedknappene til baksiden av smarttelefonen, skal brukerne få mer kontroll siden dette er stedet hvor brukeres pekefinger naturlig er plassert. Forskere fant også ut at man ved å flytte knappene, også får færre avbrutte anrop ved justering av volumet under en samtale.

Ved å presse lenge på volumknappene på smarttelefonens bakside, aktiviseres applikasjonen QuickMemo og kameraet, noe som enda enklere enn før tilgjengeliggjør notering og selvportretter. Dette burde være en drøm for alle Instagram brukere som elsker å ta «selfies».

Dersom LG G2 ligger på en flate med skjermen vendt oppover, er det ikke nødvendig å løfte telefonen for å trykke på strømknappen på baksiden. Med KnockON, skrur LG G2 seg på ved å «tappe» to ganger på skjermen.

Masse maskinkraft

På innsiden har også LG lagt alle kluter til. Her finner du Snapdragon 800 prosessor, 2GB RAM og enten 16 eller 32GB lagring. Skjermen er på 5,2 tommer med full HD og batteriet er på 3000mAh. Kameraet er på 13 megapixler og operativsystemet er Android 4.2.2.

LG skal også ha fokusert på å levere best mulig lyd til hodetelefon-utgangen. LG G2 er den første smarttelefonen på markedet som håndterer lyd i 24-bit/192 avspilling.

Telefonen er tilgjengelig fra idag av i utvalgte markeder, når den kommer til Norge og hva prisen her vil bli er fortsatt uvisst.

Legg igjen en kommentar