ZTE Nubia Z5 blir tilgjengelig

Kinesiske ZTE melder at selskapets flaggskip, Nubia Z5, blir å få i norske butikker i løpet av kort tid.

ZTE har samarbeidet med den italienske designeren Stefano Giovannoni om en smarttelefon som skiller seg ut fra mengden – både med hensyn til utseende og brukervennlighet.

– Med Nubia Z5 henvender vi oss til smarttelefonbrukere som forventer seg en funksjonalitet og design utenom det vanlige. Mange har ønsket seg et alternativ til de dominerende merkene. Med Nubia Z5 får brukeren en supermobil som utstråler personlighet og karakter, sier Reidar Mouhleb i ZTE Norge.

Nubia Z5 kan i løpet av kort tid kjøpes både via nett og i butikker over hele Norge.
Prisen på Nubia Z5 forventes å ligge på ca. NOK 4000.

Design skaper personlig preg

Den italienske designeren Stefano Giovannonis utgangspunkt var å skape en design som utstråler personlighet og som tilfører smarttelefonen økt verdi.

– Personlighet og karakter skapes gjennom en blanding av følelser og opplevelse. God design skaper tanker og følelser og tilfører objektet en dypere mening. I takt med at smarttelefoner har blitt en stadig viktigere del av hverdagen, blir det også viktigere for brukerne at telefonene sier noe om hvem de er, sier Giovannoni.

Proff fotofunksjonalitet

Kameraene både på for- og baksiden har høy lysfølsomhet og en blender på f/2,2. Kameraene på 13Mp består av avanserte komponenter, blant annet med objektiver fra Konica Minolta.

Brukerne kan velge en innstilling som gjør det mulig å ta bilder i proffkvalitet, og man kan for eksempel selv stille inn hvor fokus eller lys skal måles.

Nubia Z5 skal også gi god og klar lyd med lydkretser fra Yamaha, inklusive Dolby 5.1 og SRS-teknologi for optimal håndtering av lydeffekter og lydforbedring.

Tekniske spesifikasjoner

  • Qualcomms 4-kjerners prosessor Snapdragon APQ8064 med 1,5 Ghz
  • 5” full-HD display på 1920 x1080 piksler med en oppløsning på 443 ppi
  • Kamera på 13 megapiksler og Konica Minolta optisk system med en blender på f/2,2
  • Batterikapasitet på 2300 mAh
  • Mål: 138,0 x 68,8 x 7,6 mm
  • 16GB minne og 2GB RAM (Dual channel 533 MHz RAM)
  • Støtte for Near Field Communication (NFC)
  • Android Jelly Bean

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com