TEST: Blueparrot Xpressway 2

Blueparrot Xpressway 2 et bluetooth headsett for den profesjonelle brukeren.

Blueparrot Xpressway 2 er et Bluetooth-hodesett for telefonsamtaler for den profesjonelle brukeren, enten på kontoret eller en travel hverdag i bilen.

Parrot har her kommet med et bluetooth headsett som byr på gode prestasjoner. Lyden er i toppsjiktet når det gjelder lyd på øret, og for mottaker. I tillegg har de lagt inn en aktiv støydemping som gjøre at lyden fra andre kilder enn den som prater blir borte.

Umiddelbart når vi så headsettet tenkte vi at dette er et headsett for den profesjonelle brukeren som er mye på farten, typisk innen transport-bransjen. Headsettet har god lyd, god komfort og en 7 timers brukstid mellom hver lading.

I pakken følger det med 2 bøyler, en for bruk bak øret og en for over hodet. Dette gjør at komforten øker ved bruk av headsettet. Det er også viktig å bemerke seg at dette headsettet bruker en ørepropp som sitter utenpå øret og ikke inni øret.

Undertegnede bruker briller, for meg ble det da ikke helt optimalt å bruke denne uten bøyle, men med nakke eller hodebøylen ble det straks en bedre opplevelse og jeg kunne nyte god lyd på samtalene.

 

Konklusjon

Totalt sett vil vi si dette er et meget vellykket hodesett fra Blueparrot, der lyd er den viktigste faktoren og her scorer de full pott.

Noen vil kanskje reagere på at settet er større enn de minste på markedet, men pga vekt og god tilpassning til øret er ikke størrelsen en faktor som gjør at du ikke bør prøve ut dette settet.

Veilendende pris er kroner 1249,-.

Terning_5_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Veldig god lyd og støydemping
  • Lav vekt
  • Flere medfølgende bøyler
  • Kan parres med to telefoner

 

Negativt 🙁

  • Ikke av de minste headesettene på markedet
  • Litt kronglete å bruke med briller uten å bruke bøyle

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com