IBM lanserer finans-app

IBM lanserer den mobile applikasjonen Rapid Financing Mobile for iOS, Android, Blackberry og Windows Phone.

Som en del av en global utrulling, gir IBM nå også sine norske samarbeidspartnere tilgang til Rapid Financing-appen, noe som betyr at finansiering av kunders IT-investeringer kan sikres i løpet av minutter – når som helst, hvor som helst.

Rapid Financing-appen er utstyrt med et enkelt grensesnitt og kan benyttes til kontrakter på opp til 2,5 millioner NOK. Appen er basert på IBM Global Financing’s enkle web-applikasjon Rapid Online og designet for bruk for selgere og løsningsleverandører – selv de uten en finansiell bakgrunn.

– I dagens økonomiske klima er det mange bedrifter som ser seg om etter alternative finansieringskilder for sine IT-investeringer – her er IBM Global Financing et raskt, enkelt, oversiktlig og ikke minst konkurransedyktig alternativ, sier Asbjørn Søgstad, leder for IBM Global Financing i Norge.

– Tradisjonelt sett har nok markedet oppfattet finansiering fra IBM som kun å være forebeholdt IBMs produkter, men faktum er at vi finansierer både IBMs egne produkter og tjenester, samt våre partneres løsninger og tjenester – det vil si kundens totale IT-prosjekter, forstsetter Søgstad.

– Med denne lanseringen vil IBMs mange dyktige partnere, få et effektivt og enkelt verktøy for å inkludere finansieringsavtaler i kontrakter, men for å få tilsagn på lån fra IBM Global Financing må bedriftene selvfølgelig innfri den grunnleggende kredittvurderingen» ” avslutter Asbjørn Søgstad.

Legg igjen en kommentar