ZTE Blade G

ZTE lanserer det siste tilskuddet i Blade-familien

Som resten av Blade-familien, kombinerer nye ZTE Blade G høy standard med overkommelige priser. Sammenliknet med forgjengeren, ZTE Blade lll, som ble lansert for knapt ett år siden, har man nå forstørret skjermen fra 4,0’’ til 4,5’’, samt oppgradert med et IPS-panel for bedre skarphet og innsynsvinkel. Enheten har også et oppgradert operativsystem, Android 4.1 (Jelly Bean) og en forbedret batterikapasitet. ZTE Blade G er samtidig utstyrt med en dobbeltkjernet prosessor (1.2 MHz) for å møte kravene om økt ytelse.

Med lanseringen av Blade G viderefører ZTE sin visjon for Blade-serien: å gi valuta for pengene. Målet er å levere en god brukeropplevelse og gi flere mennesker tilgang til moderne teknologi, uten at det trenger å koste for mye.

– Med ZTE Blade G flytter vi grensene for hva en smarttelefon i nybegynnerklassen kan levere. Mediekonsum via mobiltelefoner øker stadig, og med en 4,5’’ IPS-skjerm i kombinasjon med bra ytelse kan flere brukere ta del i denne multimediale opplevelsen til en rimelig pris, sier Reidar Mouhleb i ZTE Norge.

ZTE Blade G er en smarttelefon som er enkel i bruk, med WiFi, 4,5’’ touch-skjerm og ca. 2,5GB internminne som kan økes med ytterligere 32GB ved hjelp av minnekort. Kameraet på 5MP med autofokus har blitz og støtte for video- og lydstandarder som MPEG4, og AAC+ gjør det morsommere og enklere å se på film, bruke sosiale medier og høre på musikk på mobilen.

Tilgjengelighet og pris

ZTE Blade G er tilgjengelig i Norge fra og med i dag, og vil ha en veiledende pris på 1250 kroner.

Spesifikasjoner

Skjerm: 4.5’’ IPS FWVGA, 854×480, 16M Touch Screen Vekt: ca. 140 gram Størrelse: 133 mm x 67 mm x 9.8 mm Chipset: Dual core 1,2 GHz Qualcomm MSM 8225 Operativsystem: Android 4.1 Minne: 4 GB ROM, 512 MB RAM Minnekort: Opptil 32 GB på Micro SD-minnekort Kamera: 5.0 MP AF-kamera, LED blitz, 0,3 MP frontkamera Lyd: HD-lyd, Dual Mic Mobilstandarder: HSDPA (7.2Mbps) /UMTS/ GSM/GPRS/EDGE Lydstandarder: MP3, AAC, AAC+, midi,  AMR-NB Video: MPEG4, H.263, H.264 Trådløs kommunikasjonsstandard: Bluetooth™ 2.1, A2DP, GPS, WiFi 802.11 b/g/n Batterikapasitet: Li-ion2000 mAh FOTA (Firmware Over-the-Air) – funksjon som benyttes for smidig oppgradering av smarttelefoner

Legg igjen en kommentar